Idén tavasszal felkerestük a Kétkerék Vendégháztól mindössze 55 km-re található demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdőt, ami a nyitás óta mozgatta a fantáziámat. A képek óriási barlangrendszerben kialakított hangulatos fürdőt és csúszdavilágot hirdettek . A gyerekeink alig várták, hogy felfedezhessék.

Már belépéskor nagyon hangulatosnak tűnt a hely: gyönyörű, meleg hatású burkolatok és igényes, modern kialakítás fogadott bennünket. A barlangrendszer 760 m hosszú, ehhez csatlakozik a hegybe süllyesztett beltéri csúszdavilág, amelynek legmagasabb pontjára látványlift juttatja el a vendégeket. Életemben itt láttam először kizárólag a vízzel elárasztott folyosókon keresztül megközelíthető vízi bárt, ahol a karórára előre feltöltött összegért frissítőket lehet vásárolni, majd a vízben kialakított boxokban elfogyasztani. Ugye milyen ötletes?

A barlangrendszer megvilágítása rendkívül kellemes hangulatot teremt, a vízi folyosókon elhelyezett meseszerűen kifejező szobrok teljesen lenyűgöztek. Azt lehet mondani, Észak-Magyarország ismét egy jelentős turisztikai attrakciót kapott, amelyet érdemes és fel kell keresni. A Cascade Barlangfürdőben a kicsik és a szüleik egyaránt megtalálják amire vágynak: gyógyító vizet, élményelemeket (pezsgő, bugyogó, döngető stb.) adrenalinbomba csúszdázást és KIKAPCSOLÓDÁST.

A Kétkerék Vendégház Vendégeinek mindenképpen javasoljuk!

Letölthető mátrai kiadványok és hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és töltse le ingyenes mátrai kiadványainkat, melyekből megismerheti a környéket, a túra- és szórakozási lehetőségeket. A 8 kiadvány minden fontos tudnivalót tartalmaz, amire szüksége lesz, ha a Mártában szeretne pihenni, kikapcsolódni.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest