Bemutatkozás
Szobáink
Szolgáltatásaink
Árak és Foglalás
Foglaltsági naptár
Programok
Megközelítés
Galéria
Kerékpárkölcsönzés
Partnereink
Rólunk írták

Merida teszt- és túrahétvége
2011. Május 5-8. között zajlott a Kétkerék Vendégház idei első Merida teszt- és túrahétvégéje. A tábor első napja az erőfelmérésről, bemelegítésről, egymással és a tesztbringákkal való ismerkedésről szólt.


Így a bringák beállítása után nyeregbe pattantak a résztvevők és egy technikás Mátraszentlászló – Ágasvár kört tettek meg. Ezután a haladó csapat újabb 10 km-es túrára indult. Estére mindenki meglehetősen megéhezett és jóízűen fogyasztotta a Mátrai borzast.
A második nap a kerékpár-kezelésre fókuszált, azonban a nagyszámú visszatérő táborozók miatt a társaságot két csoportra osztottuk. Így az oktatást már korábban teljesítők Kovács Balázs (Balu) vezetésével indultak egy 60 km-es körre, az újoncoknak Gulyás Misi tartott oktatást. Délután az egész társaság részére mini CC háziversenyt rendezett Misi, mely nagyon jó hangulatúra sikerült.
A szombati nap volt a legnagyobb erőpróba mindenki számára. Négy csoportra osztottuk a társaságot: A kezdő lányok csapata a vendégház háziasszonyával, Orsival indult, egy könnyed Mátraszentlászló – Galyatető körtúrára, mely a végén 25 km lett, útközben muflonokkal, őzekkel és gyönyörű panorámával. A többiek a kék jelzésen Galyatetőig együtt haladtak, onnan a kezdő csoporttal a házigazda Zsolt visszafordult egy másik úton, majd a Mátra északi oldalán egy panorámás körrel zárva a napot 40 km-t ment. A haladó és elit csoport tovább folytatta útját Parádsasvár és az Ilona-völgyi vízesés irányába. Innen a haladók a Parádfürdő - Szuha – Mátraalmás úton tértek vissza összesen 60 km-t bringázva. A legkeményebb csapat megmászta Kékestetőt, illetve Mátraházát, majd innen tekertek haza 76 km és 2100 m szint után. Este mindenkinek jól esett a Vendégház kertjében, bográcsban főtt borjúpörkölt és a túrós sütemény. Vasárnap szakadó esőre ébredt a társaság, így a kiadós reggeli után mindenki haza indult. De az elmúlt napok nehéz és hosszú túrái senkiben nem hagytak hiányérzetet. Szeptember 22-25. között folytatjuk, új útvonalakkal a Mátra technikás ösvényein és meseszép útjain.2011-05-16
 
Pillanatok
Aktualitások

Ajándékozzon pihenést!

Vásároljon szeretteinek tetszőlegesen felhasználható szállás utalványt Karácsonyra
   >>tovább>>
2017-12-06

118 Vendég véleménye alapján a Kétkerék Vendégház a „Kiváló szálláshely” elismerést érdemelte ki!

A Szallas.hu oldalon a Vendégek a következőket értékelték: személyzet, tisztaság, ár/érték arány, megközelíthetőség, szolgáltatások, komfort. Ezek együttes eredménye: 9.8/10 lett!

Nagyon köszönjük, hogy ilyen pozitív visszajelzéseket kaptunk, reméljük, a jövőben is kiérdemeljük a bizalmukat és jó benyomásokkal távoznak tőlünk!


   >>tovább>>

2017-09-18

Négyüléses panorámalift épül a Síparkban

amelyet a 2017/2018-as síszezonban már birtokba vehetnek a síelők!   >>tovább>>
2017-09-18

Egy júniusi Vendégünk írta a Kétkerék Vendégházról

A tulajdonosok szívvel-lélekkel állnak hozzá a helyi turizmushoz. Csak három napig voltunk ott, de így is találkoztunk évek óta visszajáró törzsvendégekkel, amin egy cseppet sem csodálkoztunk. Tovább...


   >>tovább>>

2016-07-26

Újra látogatható Galyatetőn a közel 1000 m magasságban található felújított Péter-hegyese kilátó

A 13 m-rel megmagasított kilátóból 360°-os panorámában lehet gyönyörködni.   >>tovább>>

2015-09-23

KALANDOZÁS A MÁTRAI BOROK ÉS GASZTRONÓMIA VILÁGÁBAN

Szeretne egy különleges borvacsorán részt venni? Most szállásfoglalás esetén az alábbi menüsorokból is választhat:


   >>tovább>>

2014-05-21

PROGRAMOK A MÁTRÁBAN

Eljönne a Mátrába, de nem tudja, mivel töltsön el egy hetet? A következő programsort állítottuk össze vendégeinknek!


   >>tovább>>

2012-06-07

ELKÉSZÜLT ELSŐ BRINGÁS FILMÜNK!!!


YouTube - Kétkerék


   >>tovább>>

2011-06-03

Merida teszt- és túrahétvége

2011. Május 5-8. között zajlott a Kétkerék Vendégház idei első Merida teszt- és túrahétvégéje. A tábor első napja az erőfelmérésről, bemelegítésről, egymással és a tesztbringákkal való ismerkedésről szólt.


   >>tovább>>

2011-05-16

Szórólap

Letölthető kerékpáros szórólapunk.
 
Mátra szállás, mátrai szállás, vendégház, vendégház mátra, kerékpárosbarát vendégház, Kétkerék Vendégház, kerékpárkölcsönzés, Merida, Merida tesztcentrum, mountain bike, rent-a-bike, Sípark, Mátraszentistván, Mátraszentimre, mátra vendégház, Merida kerékpárok, kerékpár, szlovák ételek, mátra szállás, Mátra , síelés, sífutás, tájfutás, túrázás, hegymászás, sziklamászás, siklóernyőzés, geocaching