Kétkerék Vendégház

Megközelítés

GPS-koordináta: 47°55’31.658″ 19°52’41.872″

Budapestról az M3-as autópályán vagy a 3-as úton indulunk el, majd Pásztó (Galyatető) felé letérünk a 21-es útra. Pásztó városán áthaladunk, majd a Pásztó vége tábla után 200 m-rel jobbra, Galyatető felé kanyarodunk. Tovább folytatjuk utunkat Hasznos, Mátrakeresztes településeken keresztül, majd a főútról a Mátraszentlászló, Mátraszentistván balratáblával jelzett kereszteződésnél fordulunk le. Kb. 1,5 km megtétele után érjük el a Három falu templomát jobbról, illetve a Síparkot balról. Innen 1 km után térünk le a főútról jobbra a Kétkerék vendégházhoz, a Julianus barát utcába.

Látnivalók útközben: Hollókő, Pásztó

Másik lehetőség

Budapestról az M3-as autópályán vagy a 3-as úton indulunk el, melyről csak a 69-es km-nél térünk le Gyöngyös irányába. Gyöngyösön Mátrafüred felé tartunk. Mátrafüredről szerpentines úton autózunk Mátraházára. A 24-es útról Galyatető felé térünk le. Áthaladunk Galyatetőn, majd  5 km után, a Mátraszentlászló, Mátraszentistván jobbra táblával jelzett kereszteződésnél fordulunk le. Kb. 1,5 km megtétele után érjük el a Három falu templomát jobbról, illetve a Síparkot balról. Innen megközelítőleg 1 km után térünk le jobbra a Kétkerék vendégházhoz.

Látnivalók útközben

Gyöngyös, Mátrafüred, Sástói kilátó, Adrenalin park, Kékestető.
Galyatető felé félúton gyönyörű panoráma nyílik Parádsasvárra, a Mátra gerincéről.

Elérhetőségek

Cím:

3235 Mátraszentimre-Mátraszentlászló, Julianus barát utca 12

Telefonszám:

+36-20-589-9277

E-mail:
info@ketkerekvendeghaz.hu

  A szálláshely megközelítése menetrendszerinti autóbusszal

  Budapest – Mátraszentlászló
  (a megálló neve: Mátraszentlászló – bejárati út)

  Indul Stadionok buszmegállótól 2016-os menetrend szerint:
       8:15 – 10:30
       16:45 – 19:00

  További lehetőségek: www.menetrendek.hu

  Letölthető mátrai kiadványok és hírlevél

  Iratkozzon fel hírlevelünkre és töltse le ingyenes mátrai kiadványainkat, melyekből megismerheti a környéket, a túra- és szórakozási lehetőségeket. A 8 kiadvány minden fontos tudnivalót tartalmaz, amire szüksége lesz, ha a Mártában szeretne pihenni, kikapcsolódni.

  You have Successfully Subscribed!

  Pin It on Pinterest